Denní strasti života

Kdyby...

15. 9. 2008 19:57
Rubrika: Moudra z knih

Kdybych věděla, že je to naposledy, dávala bych na tebe pozor, zatímco bys usínal , přitáhla bych přikrývky úžeji, poděkovala bych Pánu za tvůj vzácný život. Nechala bych tě, aby sis trochu zdřímnul.

Kdybych věděla, že je to naposledy, doprovodila bych tě při odchodu až ke dveřím, políbila bych tě.

Kdybych věděla, že je to naposledy, poslouchala bych tvůj hlas, vypnula bych televizi, odložila bych noviny a věnovala bych ti všechnu svou pozornost. Zapamatovala bych si zvuk tvého hlasu a světlo tvých očí.

Kdybych věděla, že je to naposledy, co jsem s tebou, chtěla bych, aby každý okamžik byl důležitý. Nestarala bych se o jídlo, uklízení, dokonce ani o účty. Kdybych věděla, že je to naposledy, chtěla bych s tebou zůstat navždy.

Kdybych věděla, že je to naposledy, co jsme spolu, chtěla bych tě učinit štastným. Uvařit tvé oblíbené jídlo, zahrát si tvou oblíbenou hru. vzít si den volna jenom proto, abych byla s tebou. 

Kdybych věděla, že je to naposledy, co jsme spolu, četla bych s tebou Bibli a pomodlila se k Bohu. poděkovala bych Bohu za to, že nám umožnil, abychom se setkali, a za to, že se o nás tak mimořádně staral.

Kdybych věděla, že je to naposledy, plakala bych, protože bych s tebou chtěla strávit víc času.

Kdybych věděla, že je to naposledy...

 

Vůbec nevíme, kdy bude to "naposledy". Pomoz nám, Pane, abychom ukazovali svou lásku všem lidem, kteří ovlivnili náš život. Toto může být naposledy, co jsme spolu.

                                                       (Bruno Ferrero- Pohlazení pro duši)

Zobrazeno 1914×

Komentáře

Pavel Husák (yetti)

kurňa a zas mám výčitky...tak hezkej článek, přímo do černého trefa

Majjinka

Každý jsme tu jenom "na návštěvě"

Zobrazit 12 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio